13 Mayıs 2014 Salı

Somadaki Acı Maden Kazası Dualarınızı Eksik Etmeyin ...

 
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait madende bugün öğleden sonra trafo patlamasının ardından çıkan yangınla başlayan facianın boyutları giderek büyüyor. Patlama ve yangının olduğu maden ocağında kurtarma çalışmaları devam ederken zaman geçtikçe ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Kurtarma çalışmalarına katılan bir görevli 20 kişinin cesetlerini çıkardıklarını söyledi. Yakınlarından umutla haber bekleyen ve sinirleri gerilen işçi yakınlarından fenalaşanlar, bayılanlar oldu. Bunlara da sağlık görevlileri müdahale etti. Hastaneye gelen bazı ambulansların kapılarına açmadan buradan ayrıldığı dikkat çekerken, bunlarda ölen madencilerin cesetlerinin olduğu belirtildi.
İlk açıklamalarda 17 ÖLÜ, 11 YARALI, 200 MAHSUR olduğu açıklandı fakat daha çok işçi mahsur kalmış olabileceği ve ölü sayısının artabileceği belirtiliyor.
 
Ölen madencilerimize baş sağlığı diler ve Allah'tan ailelerine  sabır vermesini dilerim.
Allah Rahmet eğlesin mekanları Cennet olsun .
Mahsur kalan madencilerimiz inşallah en kısa sürede kurtulurlar dualarımız sizlerle...
 
 
Son Dakika :Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki Soma Holding'e ait olan kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle yangın çıktı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün AFAD ve kurtarma ekiplerinden aldığı bilgiye göre saat 24.00 itibarıyla maden faciasında ölen işçi sayısının 157’ye ulaştığını açıkladı. Başkan Ergün, "Resmi olmayan bilgilere göre 157 ölü, 75 yaralımız olduğunu öğrendik" dedi.
 
Üzülerek söylüyorum şuan içim acıyor ama 201 işçimiz vefat etti Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum .
Gün aydınlık bir gün değil kömür karası bir gün...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot