15 Haziran 2014 Pazar

Tatil Bitti Elveda Mordoğan :(

 
Mordoğan:  İzmir'e 80 km mesafede
Uzunada'nın tam karşısında yer alır. Mordoğan, özellikle Çatalkaya, Ayıbalığı kayalıkları ve Plajı, Ardıç Plajı, amatör balıkçılığı ve 70 çeşit mor çiçeği ile ünlüdür. İzmir-Çeşme otoyolunun 45. km'sinde Karaburun yol ayrımından sapılarak gidilir. Yolunun virajlı olması sebebi ile Çeşme ve Kuşadası kadar popüler olmayıp, yol boyunca Ege'nin tipik bitki örtüsü olan makiler ve zeytin ağaçları eşlik eder. İzmir Üçkuyular'dan kalkan minibüslerle 1 saatte İzmir' in bu kasabasına ulaşmak mümkündür.




 

 
Havalar malum biraz kötüydü fakat her havanın ayrı bir tadı oluyor bu yüzden bol bol balık avladık mordoğanda havuz gibi berrak denizi ve doğa harikası manzaralarıyla denizin havasını içime çekmek çok iyi geldi :)

 
Bazen tekne ile Mordoğan marinanın ordan bazen ise Kocakum plajı Mordoğan liman ve yine Marinanın kenarından salladık oltalarımızı :)
 
 
İşte sonuç boşa olta sallıcak değiliz ya zaten Mordoğan amatör balıkçılar için cennettir adeta her çeşit balığın bolluğu çeker kendisine balıkçıları bizde aldık bir şeyler resimdekiler bir sabah suyu bereketinden lidaki , istavrit ,zargana ve levrek yakaladık çok heycanlı ve güzeldi :)



 
Bu muhteşem manzarada yüzmenin keyfi nasıl güzel anlatamam plaj 84 :) eski adıyla kütlücek
 

 
Mordoğan'a gidip ayıbalığı kayalıklarına uğramayan asla yoktur mükemmel kayalıklardan atlamanın zevki bambaşka geçen sene açılan seal beach ile daha da güzelleşti seal beach ten bir manzara :)

Mordoğan'ın tepeden bir fotoğrafı


 
Mordoğan Değirmen



 
Mordoğan Ayıbalığı kayalıkları büyük ayı :)

 
Burada yüzmek havuzda yüzmekten farksızdır asla dalga olmaz deniz hep çarşaf gibidir kenarları çakıl olsada deniz sadece incecik kumdur mükemmel manzarası ve suyu vardır mutlaka gidin derim
Mordoğan Manal

 
Mordoğan Değirmen gün Batımı


 
Mordoğan Merkez Liman

 
Mordoğan Merkez Liman

 
Mordoğan Merkez Kocakum plajının önü



 
Mordoğan Ziraat kayalıkları


 
Mordoğan Merkez


 
 Mordoğan Seal beach

 
Ayıbalığı Bungalov evleri
 
 
Mordoğan Tur site Koyu
 
 
Mordoğan Merkez
 
Mordoğan Ardıç Duma Beach
 
 
Mordoğan Ardıç Duma Beach
 
 
Mordoğan Merkez
 
Mordoğan Merkez
 
Mordoğan Kocakum Plajı
 

 
Mordoğan Gün Batımı
 
Mordoğan Ayıbalığı Büyükayı
 
 
Mordoğan Karaburun Su Altı Mağaralar

 
Mordoğan Karaburun Su Altı Mağaralar

 
Mordoğan Karaburun Su Altı Mağaralar


 
Mordoğan Karaburun Su Altı Mağaralar
 
 
Mordoğanda denize karşı kahvaltı yapmanın tadı bir şeyde daha var mis gibi deniz havasında insan yedikçe yiyesi geliyor şu konuda yanlış anlaşılmak istemem amaç yenilen içilen değil kahvaltıyı yaptığım ortam size tanıtmak istemem yolunuz düşerse mutlaka gidin diye yoksa görgüsüz gibi bunu yedim içtim resimleri bu diye bir amacım yok arkadaşlar
 
 
Kahvaltının keyfinde olan bir şeyde denize karşı rakı balık keyfi   gerçekten mükemmel manzara eşliğinde rakı balık birde fasıl ne dert kalıyor ne tasa ama şuan tatil bittiğine göre gene isyanlardayım yarın iş iş iş  offf keşke emekli olsaydım :)
 
Herkese benimkisi kadar güzel huzurlu mutlu bol aşk dolu tatiller dilerim ...
 
 
 
 
 
 

2 yorum:

  1. Mükemmel! Mordoğan'ı yazdım bir köşeye, mutlaka gitmeye çalışacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de mutlaka gitmelisin herkes Çeşme Alaçatı Kuşadası'na gider ama Mordoğan saklı bir cennet gibidir adeta ben çok seviyorum sende seversin tek dikkat etmen gereken şey bağımlılık yapar :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot