19 Eylül 2014 Cuma

Bileklik Dünyasına Hoşgeldiniz :)

 
Yazımızın başlığından da anlaşılacağı gibi bileklik dünyasına hoş geldiniz. Kadınlar asla takıdan vazgeçemezler ve bileklik te en çok kullanılan takı diyebiliriz zira çok uygun fiyatlara olduğu gibi çok pahalı fiyatlara da bileklik almamız mümkün . İş hal böyle olunca bende size bir çok bileklik örneği ve yapılışlarını anlatacağım çeşitli bileklikler ve yapılışlarının resimli anlatımı yazımın devamında. 


 
Zincir ve deri ip ile örülerek yapılan sonrada uçlarına klips takılarak takılmaya hazır hale getirilen bilekliğimiz hem çok basit yapımı hem de şıklığı ile herkesin yapabileceği bir model.
 
 
Yapımı oldukça basit kullanacağımız tek materyal ip kalın ip ile yapabileceğimiz bu bileklik modeli çok kolay çok ucuz ve şık görünümü ile herkesin denemesi gereken bir model .
 
 
Elimizde bozulan fermuarlar var atmak yerine değerlendirelim ve bu fermuarları saç örgüsü şeklinde örer ve uçlarına klip takarsak hem marjinal hem de ilgi çekici orijinal bir bilekliğimiz olur.
 
 
Marin bileklikler buna özel yazım zaten var ayrıca burada da yer vermek istedim resimde yapılışı basit şekilde anlatılmış sizde deneyin derim kolunuzda çok şık duracaktır.
 
 
Rengarenk örgü bileklikler neon modası çıktığı zaman çok favori idi ve neon renklerle yapılanları çok kullanıldı sizde bu rengarenk bileklikleri  denemelisiniz.
 
 
Yine zincir ve ipten oluşan saç örgüsüne zinciri de katıp çok şık bir model haline getirilmiş bilekliğimizin yapılışı kademe kademe anlatılmış deneyin derim.
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot