23 Şubat 2015 Pazartesi

Eski Sandaletlerinizden Sıkıldınızmı Ozaman Yenileyelim :)

 
Her yazın başında yazlık kıyafetlerimizi çıkardığımız gibi yazlık sandalet, babet , topuklu ayakkabılarımızı da çıkartırız. Malum yaz demek düğün sezonu açıldı demek ve her abiyemizin altına ayakkabılarımızdan hangisini giysek diye kara kara düşünürüz ama bulamaz yenisini alırız. Her zaman almak çözüm değildir bazen de eskiyi farklı aksesuarlarla yenilemek gerekir işte size güzel bir örnek deneyin derim.


 
Resimlerde anlatımı anlaşılır şekilde yapılmış fakat ben yine de yorumlayacağım sizin için arkadaşlar . Gerekli olan malzemeler eski sandalet veya ayakkabımız tabi ki yapacağımız örneğe uygun olması önemli siyah tül kumaş iğne ve iplik bizim için yeter olacaktır.
 
Siyah tül kumaştan iki tane düz şerit kesiyoruz bu şeritler ayakkabımıza aşağıdan yukarı gelecek şekilde dikilecek zaten resimde açık şekilde belirtilmiş ve şeritlere dikeceğimiz yaprak yaprak  desenleri kesiyoruz. Kestiğimiz bu desenleri şeritlerimize resimdeki gibi dikiyoruz ve ayakkabımızla bütünleştiriyoruz ortaya harika bir tasarım çıkıyor farklı renklerle farklı şekillerde de yapmak sizin elinizde bu size sadece bir fikir verir bu fikirden yola çıkarak harikalar yaratmak size kalmış.

7 yorum:

  1. Süper fikir. Bayıldım. Sizi izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bu harika bayılmanıza sevindim bende gelirim tabiki de :)

      Sil
  2. Harika fikir, paylaşım için teşekkürler :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba hoşgeldiniz Tuğba hanım bende seve seve iadeyi ziyarette bulunurum :)

    YanıtlaSil
  4. Takipteyim canım banada beklerim.Sevgilerle...

    YanıtlaSil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot