9 Temmuz 2014 Çarşamba

Yatak Odası Dekorasyonu Marina :)

 
Tam bir deniz aşığı olan ben bu yatak odası dekorasyonunu görünce sizinle paylaşmak istedim çünkü çok güzel. Marine tasarımları özellikle yaz aylarında bir çok sitenin konsepti oluyor ve Marine ilgili aksesuar ve ürünlere ağırlık veriliyor yurt dışında da bir çok örneği var paylaştığımda örnekte çok güzel resmen içinizi açan ferah bir yatak odası tasarımı.


 
Değişecek yatak odasının eski hali bu bakınca sıradan sıkıcı ama ferah gözüken bir yatak odası içerisi oldukça ışık aldığından oda ferah duruyor.
 
 
 
Gördüğünüz gibi boş duvara beyaz bir gömme dolap daha doğrusu raf  yapılmış odanın daha ferah olmasını sağlamış.
 
 
 
 
 
 
 
 
Yatağın yanına şifonyer konulmuş daha doğrusu yenilenmiş kulpları çok hoş rakamlardan oluşuyor ve kenarlarında marin rengi olan lacivert şerit kullanılmış. Perdelerde lacivert fon kullanılarak odaya uyumu sağlanmış.
 
 
 
Düz bir tahtaya sizin de kolayca yapabileceğiniz bir dekorasyon halatı yazmak istediğimiz yazının şeklini vererek düz tahtaya yapıştırarak bu dekoratif ürünü evimizde yapma şansımız var. Bunu rafların arasına asarak alt kısmına da deniz yıldızı koyarak dekore etmişler.
 
 
Yine tahta parçalarından kesilerek yapılan balina bunu sanırım lazer kesici ile kesimini gerçekleştirmişler ve yatağın diğer tarafına beyaz sehpa üzerine koymuşlar.
 
 
 
 
Gördüğünüz gibi kırmızı ortası yengeç şeklinde ve ahtapot şeklinde delinmiş panolar var deniz yıldızları balık figürleri ve dal parçaları ile dekore etmişler .
 
 
Yatağın üstüne ıstakoz resimlerinin olduğu kırmızı yastıklar arkasında mavi beyaz şeritli yastıklar ve en arkada beyaz üstüne yuvarlak lacivert şekilleri olan bir yastık ile süslenmiş.
 
 
 
Ben gerçekten hayran kaldım böle odam olsun istermiydim tabi ki isterdim  ama hayaller hayatlar :)
 

3 yorum:

  1. ben denize aşık biri olarak marina ve denizci tasarımlarına bayılıyorum gerçekten çok hoşuma gitti hatta evim için inanmayacaksınız ama yüklü miktarda marina aksesuarlarından aldım yani bende bir değişikliğe gidiyorum evimde bana da ilham oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu takipteyim bloguma bekliyirum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler bende hemen sizi takibe alacağım :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot