12 Kasım 2014 Çarşamba

Sevimli Keseler :)

 
Sevimli keseler çok şekerler ve her amaç için kullanılabilir ister özel gün isterse özel hediyeler için kullanılabilir. Yapılışı oldukça basit bu keselerden sizde kendinize hazırlamak isterseniz o zaman hemen okumaya devam nasıl yapacağınızı resimli şekilde anlatacağım.


 
 
Öncelikle şablon olarak kullanacağımız bir kase seçelim  kasenin büyüklüğü kesemizin büyüklüğüne  karar verir buna göre seçim yapabilirsiniz . Daha sonra kumaşımızın üstüne kasemizi kapatıp etrafını kalem yardımı ile işaretliyoruz.
 
 
Daha sonra işaretlediğimiz kasemizi kaldırıyoruz ve işaretlediğimiz kumaşımızı makas yardımı ile kesip daire şeklinde kumaş elde ediyoruz.
 
 
Sonra perçin makinesi ile derliyoruz kumaşımızın etrafını bu deliklerden ipimizi geçirip kesemizi büzebileceğiz.
 
 
Daha sonra her deliğe tek tek perçin atıyoruz bunun amacı ipin kumaşı kesmesini engellemek .
 
 
Daha sonra ipimizi tek tek deliklerden geçiriyoruz ve tüm keselerimize bu işlemi uyguluyoruz.
 
 
 
Daha sonra tek tek deliklerden geçirdiğimiz ipimizi büzüyoruz ve kesemiz hazır hale geliyor isteyen arkadaşlar iplerin çıkmasını engellemek için iplerin ucuna düğüm atıp metal aksesuar kullanabilirler daha çık ve kaliteli bir görünüm sağlar.
 
 
Ve kesemiz hazır içine güzel bir hediye ile sevdiğimize armağan edebilir özel günlerimizde kullanıp sevdiklerimize dağıtabiliriz.
 
 
 
 

2 yorum:

  1. Ben bu keselerden istiyorummmmm,çok güzeller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman kolları sıvamaya başlayın reyhan hanım çünkü kese yapımı sizi bekliyor tarif benden yapmak sizden kolay gelsin bir tanede benim için yaparsanız sevinirim :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot