23 Şubat 2015 Pazartesi

Yaz Gelmeden Pareomuzu Hazırlayalım :)

 
Yaz gelince hepimiz bikini bakarız çeşitli modellerde renklerde aldığımız bikinileri tamamlayan ve biz Türk kızlarının olmazsa olmazı pareo önemli tabi ki denizden çıkar çıkmaz kendimizi pareonun korumasını alır ve plajda rahatlıkla dolaşırız. Fakat bu sefer pareomuzu almak yerine kendimiz yapsak nasıl olur hem de hazır aldıklarımızdan daha şık ve daha güzel bir tasarımla.
 


 
 
Diyeceksiniz kışın ortasında ne alaka valla bende bilmiyorum yaz gelsin artık soğuklar kar yağmur  bu ne ya yazın gözünü seveyim ben masrafı az mutluluğu çok kışın sevilecek hiçbir yanı yok :)

4 yorum:

  1. Bende kış mevsimini sevmem.Bahar mevsimi en sevdigimmm herseyiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sevmem kışı favorim yaz deniz güneş kum gece yakamoz denizden esen meltem offffffff gece gece bunalıma sokuyorum burada kendimi dışarda yağmurun sesi bloğumda yaz ateşi :)

      Sil
  2. Her mevsimin ayrı bir güzelliği aynı zamanda kendince bir zorluğu vardır. Önemli olan anın tadına varmak . Arada özlemlerimiz olsa da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet an itibari ile donuyorum :) şaka bir yana ben gene de yazın tadına varmayı daha çok seviyorum kış bana göre değil :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot