20 Haziran 2015 Cumartesi

Çok Güzel Bir Duvar Abajuru Yapalım :)

 
Kağıttan güzel bir duvar abajuru modeli buldum ve sizinle paylaşmak istedim hem çok şık hem dekoratif bir görüntüsü var eğer evinizde kırık eski ve beğenmediğiniz duvar lambalarınız varsa veya banyo için de çok uygun bu kendin yap abajuru deneyebilirsiniz ...
 

 
Resimde gözüktüğü ölçülerde üç adet abajur için kağıdımızı kesiyoruz.
 
 
Kağıtlarımızın uç kısımları birbirine yapışacağı için 2 cm kıvırıyoruz her iki taraftan da kıvrılan kağıtlarımız birbirine yapışmak için hazır.
 
 
Daha dekoratif bir görünüm sağlamak için sol tarafta resimde gözüken kağıdımızı sağ tarafta resimde görülen kağıt gibi oval şekil veriyoruz. Bu işlemi üç kağıda da uyguluyoruz .
 
 
Gördüğünüz gibi üç kağıtta oval kesilmiş abajurumuz içi hazır şimdi yapmamız gereken tek şey bu kağıtları birbirlerine monte etmek olacaktır.
 
 
Resimde gözüken şekilde üç kağıdı birbirine yapıştırıyoruz kuruması içinde uç kısımlarını mandal yardımı ile sıkıştırıp kuruyana kadar bekliyoruz.
 
 
Kuruyan abajur kağıtlarımızın duvara yapışacak kısmına çift taraflı bant yapıştırıyoruz ki duvara yapıştırarak monte edebilelim.
 
 
 
Resimlerde gözüktüğü üzere duvara yapıştırdığımız kağıtlarımız çok şık bir abajur haline geldi eminim sizde evinizde ufak değişikliklerle harikalar yaratabilirsiniz.
 
 
 
 
 
Sevgiyle sağlıcakla kalın.
 


 
 


 
 
 


 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot