15 Eylül 2015 Salı

Erkeklerin Kadınlardan Soğuma Nedenleri ?


Sevgilisiniz belki de evlendiniz her şey yolunda gidiyorken bir bakıyorsunuz sizden soğumuş ve uzaklaşmış  sizde acabalarla baş başa kalmışsınız. Ama neden ne oldu neden soğudu gibi sorular kafanızda dolaşırken işte size bazı hatalar ve ipucular ...

İlişkiler heyecanla başlar devam eder ama gün gelir bir soğukluk girer ve bu soğukluk aranın bozulmasına hatta boşanmalara kadar uzayabilir ama oysaki bazen çok basit şeylerden meydana gelen bu soğukluklar ilişkide büyük bir sorun haline gelir.

Erkekler sıkılgandır kendi dünyaları vardır ve bu dünyalarına çok fazla müdahale edildiğinde ilişkilerinde soğuk taraf olabilirler ama nedir dertleri de neden sıkılırlar hemen maddeleyelim.

A- Erkekler kadınlar kadar sürekli aranılmasından mesaj atılmasından üstlerine düşülmesinden hoşlanmazlar zira bu onları daha da sıkar ve boğar aşırı telefon ve mesaj ile nefes aldırmayanlardansanız benim tavsiyem biraz rahat bırakın zira sonuçları ve etkisi size olumlu yansıyacaktır.

B- Erkekler ilişkilerinde ilgi gösteren taraf olmayı sever ama erkeğin ilgisinden fazla kendine ilgi gösteren sürekli kendini öven kendini anlatan kadınlarda erkekleri bunaltır deyim yerindeyse kaçacak delik aratırlar.

C- Erkekler güçlü kadınları daha çok sever en ufacık sorunda veya bir tırnağı dahi kırıldığında ağlayan sızlayan sulu göz kadınlar da erkekleri iter zira sulu göz bir kadınlar bir ömür geçmez.

D- Erkekler evlerinde işlerinde daha doğrusu yaşam alanlarında eşyalarını koydukları yerde bulmak isterler fakat bu her zaman böle olmaz kadınlar bu eşyalara kendilerinde başka bir yer buldukları için erkek o eşya lazım olduğunda bulamaz arar delirir ve al sana bir sorun daha :)

E- Erkekler kıskanılmayı sever ama aşırı kıskanç kadınlar soğutmayı bırakın buz kestirir çekilmez düşündüm de düşmanımın başına :)

F- Erkekler ilişkilerinde yaşadıkları sorun ve tartışmalarda sürekli geçmişi eski konuları açan kadınlardan da kaçarlar çünkü o ilişkide sorun bitmez bitse de eski sorunlar ısıtılıp ısıtılıp önüne konacağı için huzursuz bir ilişki gene soğukluğa yol açar.

G- Erkekler bakımlı kadınları sever ama sevgiliyken kendine bakan makyajlı olan süslü püslü giyinen kadınlar evlenince balkabağına dönüştüğü için gene soğukluk girer. Diyeceksiniz nasıl bal kabağı şöyle akşam erkek eve gelir kapı zile basar saç baş dağılmış iş yapmaktan öldüm diyerek karşılayan bakımsız kıyafetleriyle kadın erkeği bir süre sonra soğutur ama hoş geldin hayatım diye karşılasa güzel giyinse güler yüzle kapıyı açsa belki böle olmaz ama yapan yok denecek kadar az o yüzden gene soğukluk.

Kısaca böle özetlemek doğru olur  daha özel  konularda var ama o kadar açmaya gerek yok sizde eklemek istediğiniz bir şey varsa yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot