5 Ekim 2015 Pazartesi

Cup Kek Standı Hazırlayalım :)

 
 
Hepimizin bildiği gibi son zamanlarda partiler hayatımızda daha çok yer almaya başladı özellikle baby shower partileri revaçta bunun yanında doğum günü partileri bekarlığa veda partileri ve bebeklerimiz için diş buğdayı , bebek mevlütlerini de artık parti edasında yapar olduk. Zaman bu hale gelince masamızı süsleyecek detaylarda önem kazandı olmazsa olmazlardan biride  Cup Kek standları dışarda para ile satılan çeşit türlü Cup Kek standı var ama kendimizin yaptığı el emeği olan her şey daha güzel bence eğer sizde kendi emeğinizle yapmak isteyenlerdenseniz ve yaparken eğlenenlerdenseniz buyurun bakalım hadi yapalım :)
 


 
Kullanacağımız malzemeler pipet, silikon tabancası, tel, makas, karkaburnu, cup kek kağıdı bizim işimizi görecektir.
Resimdeki gibi pipetleri tel ile birleştiriyoruz adeta eskiden uçurtma yapardık çitalardan 6 gen olarak aynısını düşünebilirsiniz .

 
Her iki altıgeni karşılıklı aralarına mesafe kalacak şekilde ayırıyoruz ve uçlarından pipetle birleştiriyoruz dönme dolap oluşturuyoruz bir nevi arkadaşlar :) Sonra her altıgenin ucuna resimdeki gibi cup kek kağıtlarını asıyoruz. Altıgenin ortasına daha kalın bir pipetle sabitleme yapıyoruz ve altı taban içinde üçgen ayaklar oluşturuyoruz ama daha kalın pipet olursa daha iyi olacaktır ve ayakta duracaktır. Tabana da düz tahta kartonla yerde durması için hazırladığımız kalın pipetleri yapıştırırsak sağlam olacaktır.
 
 
 
Cup Kek kağıtları resimdeki gibi olacak :)
 
 
 
Herkese güzel neşeli eğlenceli partiler dilerim :)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot