21 Temmuz 2014 Pazartesi

Çocuklara Bayramlık İkram Şekerleri Hazırlayalım :)

 
Bayram güzeldir bayramlar özeldir  ve maalesef bayramlar eskisi  gibi olmasa da kutlanması ve önem verilmesi gerekmekte diye düşünüyorum. Son zamanlarda iyice bayramları sadece tatil günü olarak görmeye başladık iş hayatı yoğun tempo belki de insanları buna sürüklüyor ama sebep her ne olursa olsun büyüklerimizi mutlaka ziyaret etmek gönülleri almak ellerini öpmek gerekir. Eğer siz o büyüklerdenseniz torunlarınız çocuklarınız gelecekse onlara hoş bir bayram şekeri sürprizi hazırlayabilirsiniz .






 
Öncelikle bize gereken boş kavanozlar ama bunlar bildiğiniz kavanoz değil hobi mağazalarında veya bebek süsleri doğum günü süsleri satan mağazalarda bulabileceğiniz ufak kavanozlar olmalı. Daha sonra bu kavanozların içine her çocuğun seveceği renkli bonibonlardan dolduracağız ve ağzını kapatıp kenarından bir kurdele ile bağlayıp süsleyeceğiz ve şekerlerimiz hazır isterseniz üstüne vereceğiniz kişinin ismini de yapıştırabilirsiniz size kalmış.

2 yorum:

  1. Önümüz bayram bu konu insanlara çok yararlı oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk sevindirmek kadar güzel bir şey yoktur hayatta bence ve her çocuk bonibon şekerleme sever buda hoş bir tasarım gerçi çocuklar içindekilerle ilgilense de güzel olmuş :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot