27 Haziran 2015 Cumartesi

Dünya Kadınları Kendilerine Özgü Güzellik Sırları

 
Brezilya, Fransa, Çin, İspanya hepsi ayrı ülkelerde hepsi birbirinden çok uzaklarda ama aradaki mesafeler ne olursa olsun ortak yanları bakımlı kadın olmaları. Bazen imrenerek baktığımız bu ülkedeki kadınların güzellik sırları nelermiş bir göz atalım istedim .



Brezilya : Bu ülkedeki kadınların güzel vücutları ve harika selülitsiz kalça ve bacakları herpimizin dikkatini çekmektedir . Fakat bu ülkenin kadınlarının da küçük bir sırrı var oda kum. Brezilyanın uçsuz bucaksız sahillerindeki kum kadınların selülit derdine çare olarak kullanılmaktadır. Kum masajının doğal peeling etkisi kan dolaşımını arttırıyor ve selülit olmasını engelliyor.

Brezilyalı kadınların diğer bir sırrı ise Hindistan cevizi yağı cilt temizliği saç bakımında kullanılmaktadır.

Avusturalya : Bu ülkedeki kadınlar çok alanda papatya kullanıyorlar. Papatya kremleri ile kuruyan ciltlerine bakım yapıyorlar. Kuruyan ve çatlayan dudaklara da çok iyi geliyor ayrıca egzama, kesik , tahriş tedavisinde de papatyanın mucizevi ürünlerinden tedavi amaçlı kullanıyorlar.

Fransa : Bu ülkedeki kadınların en büyük sırrı termal sulardır. Ciltlerinin zarif ve parlak görünümü termal suların içinde barındırdığı binlerce mineral ile vücudun yenilenmesine olanak sağlarlar ve daha pürüzsüz bir cilde sahip olurlar. Ülkemizde fazla ilgi görmeyen termal sular genelde yaşlılar tarafından tercih edilmektedir oysaki içinde gençlik sırrı yatmakta ama kimse bunun farkına varamamıştır.

İtalyan : Bu ülkedeki kadınların saçları uzun parlak ve sağlıklı olur bunun sırrı ise zeytinyağı ve yoğurttan geçer. Bir fincan yoğurdu 2 kaşık zeytinyağı ile karıştırıp saça uyguluyorlar ve 15-20 dk bekledikten sonra yıkıyorlar.

Dominik Cumhuriyeti : Bu ülkedeki kadınlarında tıpkı İtalyan kadınları gibi güçlü parlak saçlara sahiptirler. Bunların ufak sırrı nedir diye bakacak olursak soda olduğunu görürüz. Soda ile saçlarının bakımını ve yıkamasını yapan kadınlar daha güçlü ve daha parlak saçlara kavuşurlar.

Çin : Bu ülkedeki en büyük sır ise beyaz çay dır diğer adı imparator çayı olarakta bilinen çayın en büyük özelliği içerisinde fazlaca antioksidan bulunmasıdır. Yaşlanma karşıtı olan bu çay cildi yeni kalmasını ve kırışıklarla savaşmasını sağlıyor.

İngiltere : Bu ülkedeki kadınların büyük sırrı ise yulaf unudur. Kadınlar iki kaşık krema ve dört kaşık yulaf ununu karıştırıp biraz dinlendiriyorlar sonra yüzlerine maske olarak uyguluyorlar ciltlerinin yenilenmesini ve daha genç kalmalarını sağlıyor.

Gördüğünüz gibi her ülkenin kendine özel bir güzellik sırrı bulunmaktadır peki biz neler yapıyoruz ?

İĞNEKUTUSU

7 yorum:

  1. Harika bir yazı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Oldukça faydalı bir paylaşım olmuş, Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  3. Kendi hesabımda paylaştım. Sakıncası varsa kaldırabilirimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şerife hanım beğenmenize sevindim paylaşmanızda sakınca yok tabiki paylaşabilirsiniz :)

      Sil
  4. biz de napalım cnm ya diyetler, kuaförler, kozmetik derken parçalıyoz kendimizi :)

    güzel paylaşım cnm. tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim Yasemin hanım bence insan kendi bedenine saygı duymalı ve hakkettiği değeri vermeli :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot