27 Haziran 2015 Cumartesi

Kaşlarınızın Kalınlaşmasını İstiyorsanız Okuyun

 
 
Kaşlarınız seyrek veya ince artık kalemle boyamaktan sıkıldınız kendi kaşınızın kalın olmasını istiyorsanız hint yağının mucizeleri ile tanışmanızın zaman gelmiş demektir.

Günümüzün modası kalın kaç ve kadınlar bunu sağlamak için birçok yola başvuruyor kaç bakım ürünlerinin yanı sıra doğal ürünlerle de kaçlarını güçlendirmek ve kalınlaştırmak için çaba harcıyorlar. Son zamanlarda doğal olarak en çok kullanılan hint yağıdır. Hint yağı içinde yüksek miktarda ricinoleic asit içeriyor ayrıca e vitamini mineral ve protein bakımından da oldukça zengin olan bir ürün. Kozmetik sektöründe de kullanılan ürünün tedavi edici özelliği de bulunmaktadır.

Hint yağı iltihap karşıtı ve antibakteriyel özelliği sayesinde dökülen kaç ve kirpiklerin yeniden çıkmasını sağlıyor.

Kullanımında dikkat etmeniz gereken en büyük unsur cildinizle fazla temas etmemesini sağlayın çünkü ciltteki gözenekleri tıkayıp cildin hava almasını engelliyor. Her zaman temiz bir yüze uygulanması tercih ediliyor mesela banyo sonrası pamuk yardımı ile kaşlarınıza ve kirpik diplerinize sürüyorsunuz üç ay içerisinde kaşlarınızdaki farkı sizde anlayacaksınız.

Pahalı markalara dünya para harcamaktansa bunu kullanmanızda kesinlikle fayda var derim.

İĞNEKUTUSU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot