27 Haziran 2015 Cumartesi

En İyi Kadın Parfümleri

 
Parfüm bir kadın için en önemli güzellik ürünlerinin başında gelmektedir. Kadınların ruh halini ve kişiliğini anlamanıza yardımcı olur. Bu kadar önemli olan bir güzellik ürünü gelişi güzel seçilmez, bu yüzden seçmek zordur en önemlisi parfüm seçerken ten uyumudur. Eğer bir parfüm teninizle uyumlu ise çok daha kalıcı olur ve uzun süre etkisi kalır. Bu zamana kadar en ünlü ve başarılı kadınların kullandığı parfümlere göz atalım.



  • Calvin Klein – Obsession 
Son zamanlardaki en moda koku ve en çok tercih edilen kokular arasında olan Calvin Klein'ın çıkardığı Obsession birçok kokunun birleşiminden oluşmaktadır. Akıllarda kalıcı etkileyici bir kokuya  sahiptir. Cazibenin kokusu Kehribarın etkisinden dolayı kadınlar bu kokudan uzak duramamaktadırlar.

Fiyat : 125 ml  199 tl -220 tl arasında bulmak mümkün




  • Chanel - Coco Mademoiselle 
Chanel'in çıkardığı Coco Mademoiselle  seksi. genç ve kadınsı bir koku sunmaktadır. Yaseminin hoş kokusu gül ile özleşmiş ve bu mükemmel koku ortaya çıkmıştır. Bu parfüm asalet , zarafet ve alacak gönüllülüğün simgesi olarak yer etmiştir.

Fiyat : 100 ml  420tl -660 arasında bulmak mümkün


  • Chanel – No5
Çok eski ve çok etkileyici olan parfümün tarihi 1921 yılına dayanır Ernest Beaux tarafından yapılmıştır. O zamandan bu zamana kadar gelmiş ve kadınların vazgeçemediği kokulardan biri olmayı başarmıştır. Modern çiçeksi ve dengeli notaların karışımına sahip kadınsı koku , gece davetleri için zarif ve hafif koku arayan kadınlar için mükemmel seçimdir.

Fiyat : 100 ml 320 tl - 460 tl arasında bulmak mümkün


  • Marc Jacobs – Daisy
Meyve ve bitki kokularının karışımından oluşan parfüm 2007 yılında piyasa çıkmış ve çok tutulmuştur. Hem kadınsı hem de ferah bir kokusu olan Daisy'nin yaratıcısı Alberto Morillas'tır. Özellikle bahar kokusu olarak bilinen parfüm yaz aylarında da tercih edilir. İçeriğinde Hindistan cevizi, mürdüm eriği, kayası, sümbül, yasemin, gül ve kimyon kokuları hakimdir.

Fiyat : 100 ml 190 tl -280 tl arasında bulmak mümkün



  • Giorgio Armani – Code Femme
Modern kadınların ve erkeklerin has kokusu olan Armani baştan çıkarıcı etkisiyle çok tercih edilmektedir. Seksi, kadınsı kokusuna rağmen çok ferahtır. İçeriğinde portakal, zencefil, armut reçeli, arap yasemini, portakal çiçeği, yabani yasemin, lavanta, bal, değerli ağaç karışımı ve vanilya kullanılmıştır. Günlük kullanım için idealdir.


Fiyat : 75 ml 220 tl - 270 tl arasında bulmak mümkün



  • Gucci – Guilty Femme
Gucci her alanda kadınları cezbetmesini biliyor çıkardığı Guilty Femme ile her kadının kalbine hitap edecek bir koku sağlıyor. Çiçeksi kokularla mandalinanın doğal kokusu pembe biberin mükemmel uyumu ile modaya düşkün kadınların vazgeçilmezi olan parfüm ayrıca leylak, germanyum, sulu şeftalinin doğal kokularını da içerisinde barındırıyor ve kadifemsi yumuşak dokuyu  sağlıyor.

Fiyat : 75 ml 350tl - 420 tl arasında bulmak mümkün



  • Paco Rabanne – Lady Million
Oldukça kadınsı kokusu olan Lady Milion cesur ve kararlı kadınların kokusu olarak bilinmektedir. Hem doğal hem ateşlidir. Derin feminenliğinin yanında bir o kadar karmaşık olan parfüm tam bir zıtlıklar dünyasıdır. Abartılı ama olumlu romantik ama asla tatmin olmayan Lady Million uslanmaz kadınlarında vazgeçilmezidir.

Fiyat : 50 ml 226 tl ile - 315 tl arasında bulmak mümkün

  • Christian Dior – Hypnotic Poison
Sıcak ve samimi bir koku olan Hypnotic Poison yoğun kıvamı sayesinde teninizi sarar büyüleyici kokusu ile çevrenizdekileri baştan çıkarır. Kış aylarının gece kokusu olarak mükemmel bir seçim olur. İçeriği Hindistan cevizi, mürdüm eriği, kayası, sümbül, yasemin, inci çiçeği, gül, kimyon, brezilya gül ağacı, sandal ağacı, badem, vanilya ve musk kokularını barındırır.

Fiyat 238 tl - 315 tl arasında bulmak mümkün


Birçok marka birçok parfüm bulunmaktadır fakat bir ürün ne kadar çok talep ediliyorsa o kadar çok imitasyonu çıkmaktadır bu yüzden parfüm alırken aldığınızın orijinal ürün olmasına dikkat edin ucuz diye sahte esansları almayın verdiğiniz paranın karşılığını alın umarım yazımı beğenmişinizdir saygılarımla.

İĞNEKUTUSU








                                                                                                                                       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot