13 Eylül 2015 Pazar

Hanginizin Hayalet Takipçileri Var ?

 
Biz bloggerlar olarak hepimizin ortak bir amacı var kendimizden içimizden gelen resim, yazı, video gibi bir şeyleri başkalarının okuması görmesi ve izlemesi için paylaşmak. Bu paylaşımlar sonunda insanların paylaştıklarımızı önemsemesi yorumlaması verilen emeğe ve değere saygı duyulması hepimizin ortak isteğidir diye düşünüyorum.

Fakat ne yazık ki bu işler böyle olmuyor hepimizin bloglarınn da belirli sayılarda takipçiler var kiminde 500 kiminde 1000 güzel rakamlar amatör paylaşımcıyız sonuçta bir paylaşımı 500 kişi okusa yorumlasa hangimizin hoşuna gitmez ki?

İşte bu sırada söz konusu hayalet takipçilerimiz devreye giriyor ne okuyorlar ne yorum yapıyorlar sadece ekleyip çekiliş linki bırakıyorlar kazanırlarsa ne ala bedavadan hediyeler gelsin kazanmazlarsa başka blog başka çekilişler böyle devam ediyor .

Ben bıktım arkadaşım böle takipçilerden olmasın 20 takipç,m olsun benim olsun izlesin okusun değer versin bileyim beni izliyor okuyor değer veriyor emeğime ama yok olmuyor. Peki biz neden bunları silmiyoruz çünkü sponsorlar veya diğer önemli siteler üyeliklerinde takipçi sayısına dikkat ediyorlar 1000 takipçin yoksa sponsor ben senin çekilişine katılmam diyor seni adam yerine koymuyor oda haklı ürün verecek ama geri dönüşü faydası olmayacaksa neden versin ki ?

Kısacası ya bende hata var ki bende hata varsa seve seve tavsiye alır ve yönümü bloğumu değiştiririm yada beleşçi sadece hediye kazanmak için takılan insanlar çok sizce hangisi ? yorumlarınızı bekliyorum :)

8 yorum:

  1. Haklısın her zaman yorum yazsalar destek olsalar ne var bende sırf çekiliş için katılanları hoş görmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaç beleş hediye kazanmak ne yazdıkların umurlarında nede emeğin gerçekler bu :)

      Sil
  2. Ah ah öyle haklısın ki.... Blogger'ların takipçi dertlerinin olması çok önemli bir sorun, iyi ki açtın konuyu. Ben de diyorum bu sponsorlar neden herkese işbirliği önermiyor neden herkese bedavadan ürün göndermiyorlar... Rakamlar belirliyor her şeyi değil mi.?.. Aynı sorundan muzdarip olmayan kaç blogger var bilemiyorum yani... Instagram'da benim de yedi yüz küsur takipçim var güya ama en fazla beğeni elliyi asla geçmez... O da keyiflerine göre yani... Malesef, durum böyle. Sana çok katılıyorum, keşke değerli on takipçi olsa da insan yazdığına emeğine acımasa... Gerçi ben kendime saygımdan ve sevdiğimden başladım blogger'lığa ama insan okununca da ayrı bir seviniyor tabi... Şimdilik dileklerimizin gerçekleşmesini beklemekten başka çaremiz yok malesef :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes kendince bir şeyler yapma derdinde önemli olan harcadığımız zaman ve emek karşılığında bi yorum çokmu şey istiyoruzki hediye kazanmak için onca şartı yerine getiren 5 dk uğraşan arkadaşlar yoruma gelince 10 sn ayırmıyorlar durum bu :)

      Sil
  3. Ne tesadüf ben de blogumdaki son yazımda bu konudan bahsettim. Yaptığım çekilişle takipçi sayım ciddi oranda arttı ama blogumun okunma ve yorum alma istatistiği o kadar artmadı. Millet sadece takip ediyor, başka bir şey yapmıyor. Bu da insanı üzüyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben baktım ama göremedim Şule hanım sizin değerli postunuzu da okumak isterim zira bu konu hakkında hepimizde yazsak bir şey değişeceğini sanmıyorum zaten okumuyorlar bu konuyu da okumayacaklar :) umarım gerçek takipçileri buluruz diyerek sonlandırayım :)

      Sil
  4. Az ama öz olması güzel ve daha samimi oluyor.Sürekli takip edip yorim birkamaya gayret gosteren arkadaslar sizleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkürler bizde sizi seviyoruz :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot