13 Ekim 2015 Salı

Göbek Eriten Özel Kür Tarifi

 
Neler denemedik ki şu göbekten kurtulmak için ne kürler ne diyetler ne içecekler ama her şey geçici göbek kalıcı oldu. Hani derler ya %100 göbeğiniz eriyecek kesin işe yaracak falan filan hepsi yalan bence hiç bir şeye kesin veya %100 işe yarayacak diyemezler herkesin bünyesi metabolizması farklı bu yüzden yapılan kürler denenen içecekler diyetler kimi insanda işe yararken kimi insanda hiç bir şeye yaramadığı görünmüştür. Bende çok kullanılan yağ yakımın da yardımcı bir kürü sizlerle paylaşacağım. Denemekten zarar gelmez ucuz ve etkili bir kür .


Limon Yoğurt Pul Biber Kürü
 
Malzemeler
 
  • Light yoğurt
  • Taze limon
  • Pul Biber
Yapılışı
 
3 kaşık lıght yoğurdu bir kaseye koyuyoruz yarım limonu sıkıp kaseye ekliyoruz ve son olarak 1 çay kaşığı pul biberi ekleyip karıştırıyoruz. Bu şekilde en az 2 hafta yatmadan yarım saat önce yediğimizde göbeğimizin eridiği gözlemlenmiştir. Daha uzun süreli tüketildiğinde yağ yakımı çoğalacak ve göbeğinizde gözle görülür bir etkide erime olacaktır.
 
Arkadaşlar unutmayın en önemli yağ eritme yöntemi spor dur. Kesinlikle hayatınıza sporu dahil edin hem sağlığınız hem vücudunuz hem de kendiniz için bir iyilik yapmış olacaksınız.
 
 
 

4 yorum:

  1. Çok Yararlı Bir paylaşım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hepimiz fitiz göbek sorunumuz hiç olmaz ama arada olan olursa işine yarasın diye paylaştım :) Fatoş hanım

      Sil
  2. Sporla desteklenmesi önemli tabi ama cok güzel bir paylasim tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve Google plusta destekleriniz için :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot