8 Ekim 2015 Perşembe

Kadınlar İçin Evde Çalışarak Para Kazanmanın Yolları

 
Günümüzde ekonomik zorluklardan dolayı kadınlarımızın da çalışması gerekmektedir. Maalesef ki artık tek maaş alan bir baba evine bakamaz borçlarını kirasını ödeyemez hale gelmiştir ne yazık ki çok üzücü olan bu durum da yeni işlerin keşfedilmesine ve kadınlarımızın da çocukları olmasına rağmen evlerinin bütçelerine katkı sağlamaya çalışmalarına ve bunun için yeni işler üretmelerine sebep olmuştur. Peki nedir bu işler evde çalışarak para kazanılabilir mi ?
Sizin için bir araştırma yapıp evde çalışıp para kazandıracak işleri derledim isterseniz hemen
başlayalım :)


 
 
1- KURABİYELER: Son zamanlarda oldukça popüler olan özellikle şeker hamurunun adeta kurabiye dünyasındaki keşfinden sonra patlama yaşayan ev yapımı kişiye özel kurabiyeler özel günleriniz için sevdikleriniz için bebeğiniz için doğum gününden tutunda düğün gününe kadar birçok etkinlikte kullanılmaktadır. Bir çok talebi olan bu işi yapan kadın sayısı da oldukça fazladır instagram ve facebook  üzerinden satış yapanların yanı sıra kendine özel blog ve site açarak satış yapan girişimci kadınlarımızda vardır. Eğer el yeteneğiniz varsa kurabiye  yapmaktan hoşlanıyorsanız mutlaka bu iş size kazandıracaktır üstelik tanesini 2 veya 2,5 tl den satma imkanınız var. Bence etkili ve kazancı bol bir iş deneyeceklere şimdiden bol kazançlar diliyorum
 
 
2- EV MANTISI: Mantıyı sevmeyen var mı acaba hele ki bol yoğurtlu sarmısaklı ve soslu muhteşem bir tat ama hazır sektörel üretilen mantılarda aynı tadı alamıyoruz. Mantı meşakkat lı bir yapılışı olduğundan dolayı emek isteyen bir yiyecektir lokanta ve restoranlar son zamanlarda müşterilerini çekmek adına ev mantısı sunmakta ve anlaştığı kadınlara kilo başına para ödeyerek ev mantısı yaptırmaktadır eğer sizde kendinize güveniyorsanız ve ben yaparım diyorsanız bir lokanta ve restoran ile anlaşabilirsiniz eğer biraz maddi gücünüz varsa kendi mantı evinizi bile açabilirsiniz .
 
 
3- BEBEK ODASI SÜSLERİ : Son zamanlarda baby shower gibi partilerinde ülkemiz de yaygınlaşmasıyla sektör haline gelen bebek ürünleri ve süslemeleri altın çağında diyebiliriz. Oldukça cüzi fiyatlara mal edilen süsler iyi paralara bebek bekleyen anne adaylarının beğenisine sunulmaktadır . İnstagram ve Facebbok üzerinden yüzlerce sayfa açılmış ve hepsi de iş yapmaktadır. Biraz el beceriniz birazda hayal gücünüz varsa farklı tasarımlar sunarak sizde iyi paralar kazanabilirsiniz. Unutmadan lohusa tacı ve terliği de iyi kazanç sağlayan ek ilave ürünlerdir.
 
 
 
4-ŞEKER HAMURUNDAN PASTA: Son zamanlarda şeker hamuru tatlı sektörüne damgasını vurdu kurabiye gibi pasta sektöründe de şeker hamuru devrim yarattı birbirinden güzel farklı özel tasarımlarla alıcılarını mutlu eden bayanlar ailelerine kazandırdığı paralar ile kendi y
yuvasının da mutluluğunu sağlıyorlar. İyi paralara yapılan bu pastaları yeteneği olan herkese öneririm yapın deneyin korkmayın elbet sizde kazanırsınız.
 
 
 
5- ANNE KIZ ÖZEL TASARIM KIYAFET: Eğer ki elinizden dikiş nakış işleri iyi geliyorsa son zamanların modası anne kızlarına özel aynı kıyafetten tasarım hazırlamaktan geçiyor. Hangi anne istemez ki kızıyla takım giyinip bir düğün davet etkinliğe katılmayı tabi bu emeğin fiyatı da ona göre değişiyor buda bir seçenek hem de cazip bir seçenek derim .
 
 
6- KOKULU SABUN KOKULU TAŞ: Oldukça güzel görünen misler gibi kokan kokulu taş ve sabunlar da evimizde yapabileceğimiz ve yaptığımız ürünlerimizi ister internet üzerinden isterse dükkanlarla anlaşarak butik aksesuar vb. mağazalarda satabileceğimiz ürünleri üreten ve satan kadın sayısı da oldukça fazladır. Yapımları basit internet üstünden bile öğrenebileceğiniz bu ürünleri hazırlamak sizin  elinizde hammaddeleri alın karışımlarını yapın kalıplara doldurun kurutun ve çıkartın satışa hazır hadi kolay gelsin :)
 
 
7- EV YAPIMI REÇEL: Organik ürünlerin artık değerli olduğu günümüzde ev yapımı reçeller internet ortamında organik pazarlarda hatta semt pazarlarında bile rağbet görmektedir. Özellikler organik ürün sevenler ev yapımı ürünlere daha  çok yönelmekte ve almaktadır. Sizde sosyal medya araçlarını kullanarak kendi sayfanızı kurabilir ürünlerinizi pazarlayabilir ve satabilirsiniz yeter ki kendinize inanın güç içinizde her şey maddiyat değildir cesaret en önemli etkendir bol kazançlar.
 
 
8- BLOG YAZARLIĞI: Bakın burada ne varmış blog yazarlığı yaparak ta para kazanabiliyormuşuz ama bundan benim haberim yok zira adsense ve bir kaç reklam firması dışında bloğumuzdan para kazanmamızın başka ihtimalini ben bulamadım kazanan varsa bana da öneride bulunsun. Gene de bloğumuzu bir mağaza gibi kullanıp ürün tanıtıp satma şansımız var tabi ki ama bana sorarsanız blog evine destek olacak kadınların yapacağı bir iş değil zira amacımız para kazanmaksa buradan bu sağlanmıyor sağlayan illaki vardır ama çok emek harcayan kaliteli bloglar saygım sonsuz emeklerine umarım bi gün bizde bloğumuzdan para kazanır hale geliriz diyelim :)
 
 
Ever arkadaşlar okuduğunuz gibi sekiz maddede şıklandırdığım seçeneklerden hangisi size uygunsa kafanıza aklınıza yatıyorsa ve içinizde girişimci ruhu varsa mutlaka deneyin derim. Sizin kazananlardan neyiniz eksik onlar yapıyorsa sizde yaparsınız unutmayın inanmak başarmanın yarısıdır.
Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur ve umarım bir faydası dokunmuştur herkese bol kazançlı güzel günler diliyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 yorum:

  1. Evde sabun yapmayi bende denemek istiyordum Hatirlattin canim , eline saglik guzel bir ozet olmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kesinlikle deneyin hem çok eğlenirsiniz kim bilir belki de madden de bir katkı sağlar yazıyı beğenmenize çok sevindim güzel yorumunuz için ve okuduğunuz için teşekkürler Deneyen Bayan

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot