18 Ocak 2016 Pazartesi

Çok Sevdiklerimiz Mim !

 



Sevgili Blogger arkadaşım +Fatoş Avunduk  beni mimlemiş kendisine çok teşekkür edip hemen yapıyorum :)
 
1- En sevdiğiniz blog hangisi ?
 
 
Yaptıkları el emeği ve kendine özel tasarımları ile ilgimi çeken ve severek takip ettiğim blog  tabiki de Fatofotofan :)
 
2- Bu bloğu nasıl keşfettiniz ?
 
Burada Google plus'un hakkını vermek gerek hepimizin birbirine kaynaşmasını sağlayan ve kendimizi tanıtma imkanı bulduğumuz bu platform sayesinde Fatoş hanımın bloğunu keşfetme şansım oldu iyki de keşfetmişim :)
 
3- Blogta dikkatinizi çeken ilk şey ne oldu ?
 
El emeği ile yapılan mükemmel eserler oldu gerçekten özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum.
 
4- Blogta en beğendiğiniz yayın hangisi ?
 
Ben bir bloğu bir yada bir kaç yayın için takip etmem beğenmem geneline bakarım ve fatofotofan  bloğundaki tüm yayınları zaten beğeniyorum ve her postuna mutlaka bakıyorum hele ki el emeğiyle hazırladığı o güzel resimler beni cezbediyor :)
 
5- Blogta en beğenmediğiniz şey nedir ?
 
Kimse söylemiyor ama ben söyleyeceğim sonuçta dürüst olmam gerekir blogta beğenmediğim şey bloğun yeri bence çok daha fazla takipçisi olmalı daha farklı yerlerde olmalı bu yetenek çok fazla kişi tarafından keşfedilmeli diye düşünüyorum.
 
6- Blogla ilgili bir tavsiyede bulunmak isteseydiniz bu ne olurdu ?
 
Blogtan önce bloğun sahibesi +Fatoş Avunduk çok tatlı biri sıcak içten içimizden biri buda bloğuna zaten yansıyor çok güzel işler yapıyor ve ne olursa olsun çizmeyi asla bırakma ve çizmeye devam et benim tavsiyem bu :)
 
7- Tavsiye edebileceğiniz bloglar hangileri?

Ayrıca bu blogları mimliyorum Fatofotofan beni mimlediği için o mimlemiyorum ama ilk tavsiye bloğum olduğu için listemin birinci sırasında :)
 
 
 
 
 
 
 

12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ben seni mimlemiştim :)

      Sil
    2. Merhaba Şeyda hanım Fatoş hanım sizi mimlemiş ama bende sizi mim listeme ekledim ve mimledim iki mim birden oldu şimdi sıra sizde yapın mimleri görelim :)

      Sil
  2. Tavsiye ettiğin bloglarda bilmediklerim var gidip bakayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevdicann hanım tavsiye ettiğim ve mimlediğim bloglara sizide ekledim mimi sizde yaparsanız sevinirim yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Çok değerli yorumun için teşekkür ederim.Özellike 5.inci sorunun cevabında dediğin gibi az takipçim var ama inşallah yavaş yavaş fark edilecektir.Bloğuma az destek olmadın çok sağol iyki de varsın.Tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim beni düşünüp mimlediğin tavsiye ettiğin için evet sen beni mimledin ama benim amacım mimlemek değil posta daha çok adının geçmesi reklamın iyisi kötüsü olmaz ve tavsiye ettiğim ilk blog olduğuna göre yazmam mantıklı bence :)

      Sil
    2. ufacık düzenleme yaptım okursun tavsiye bloglar kısmında :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. yeni bloglar keşfetmek eğlencelidir ve yeni dostlar kazandırır :)

      Sil
  5. Çoook mutlu oldumm :) Ama şimdi bir blog seçip en sevdiğim diye yazınca ayıp olmaz mı ki diğerlerine :( :) En kısa zamanda yapacağım. Burada ismimi gördüğüm için çook teşekkür ederim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu olmanıza sevindim evet bir blog seçmek zor ama mim bu şekilde :) bu arada pastalarınız alis harikalar diyarında olacak kadar güzel :)

      Sil

 

ignekutusu © 2012 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor Vector by Webdesignhot